Jaké je riziko recidivy karcinomu plic?

Dobrý den,mám po operaci pravé plíce, při které mi byl odebrán horní plicní lalok, ve kterém byl karcinoid typický o vel. 2x2x2cm. Je nutná další léčba, když byl nádor celý vyoperován ? Jaká je prognóza recidivy ?

Autor: Mcihal E.

Dobrý den, dokud nejsou v organismu další ložiska, tak navazující léčba není nutná a prognóza bývá velmi dobrá i s tím, že onemocnění může být v takovém případě definitivně vyléčené. O dalším léčebném postupu se však vždy, raďte se svým ošetřujícím lékařem.

Vložit příspěvek:

Vážení čtenáři, o vaše názory velmi stojíme. Chceme, abyste se u nás cítili dobře, proto diskuse hlídáme a příspěvky, které jsou v rozporu s Kodexem diskutéra, mažeme.




Email