Ovlivní silikongelové implantáty kojení?

Dobrý den, chci se zeptat, jestli má zvětšení poprsí pomocí silikongélových implantátů vliv na kojení dítěte? Ráda bych totiž zákrok podstoupila, tak se chci zeptat, jeslti mám počkat až po ukončení kojení, nebo to nemá vliv? Moc vám děkuji za odpověď.

Autor: Magda N.

Dobrý den Magdo, v případě, že plánujete těhotenství v horizontu 1-2 let, pak bych doporučoval s augmentací počkat. Po operaci však mléčná žláza ani mlékovody ovlivněny nejsou, takže kojení je možné. Před operací budete absolvovat konzultační vyšetření s plastickým chirurgem, který s Vámi vše probere a zodpoví Vaše další otázky.

Vložit příspěvek:

Vážení čtenáři, o vaše názory velmi stojíme. Chceme, abyste se u nás cítili dobře, proto diskuse hlídáme a příspěvky, které jsou v rozporu s Kodexem diskutéra, mažeme.




Email